неділя, 28 грудня 2014 р.

Модуль 2. Навчання за допомогою методу навчальних проектів. Рефлексія

Цей модуль допоміг усвідомити, як навчальні проекти можуть допомогти учням засвоювати знання, передбачені навчальнимипрограмами, і розвивати навички, які є необхідною умовою сучасного світу.
Метод навчальних проектів  – це сукупність певних дій, документів, текстів, призначених для створення  реального об’єкта або теоретичного продукту з метою досягнення поставленої мети: розв’язання певної проблеми, яка є значущою для учнів та оформленою у вигляді нового кінцевого продукту, практично важливою для учасників проекту.
         Даний метод дозволяє активізувати та інтенсифікувати навчальний процес, розвинути творчість і інноваційність, критичне мислення і вміння вирішувати проблеми, комунікативні навички та навички співробітництва, вміння працювати з інформацією, медіа та комп'ютерні навички. 
У цьому модулі я дізналася, як дослідницькі проекти, що плануються та реалізуються за допомогою ІКТ, можна використати в навчальному процесі.


Адже саме при виконанні дослідницьких навчальних  проектів в учнів формується вміння планувати власну діяльність, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання і вміння цільовій аудиторії.

Немає коментарів:

Дописати коментар